26 / 04 / 2024

Büyük soygun! Japon kripto borsasından 94 milyon dolar çalındı!

Büyük soygun! Japon kripto borsasından 94 milyon dolar çalındı!

Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, saldırıya uğradığını ve tahminen 94 milyon dolar değerinde kripto paranın çalındığını duyurdu.



Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, saldırıya uğradığını ve tahminen 94 milyon dolar değerinde kripto paranın çalındığını açıkladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; twitter üzerinden açıklama yapan Liquid, varlıkları sıcak cüzdanlardan soğuk cüzdanlara taşıdıklarını açıklarken, varlık yatırma ve çekme işlemleri askıya alındı. Açıklamada, çalınan varlıkların hareketlerinin izlenmekte olduğu ve bu çalınan varlıkların dondurulması, geri alınması için diğer kripto borsaları ile çalışıldığında altını çizdi.

Büyük soygun! Japon kripto borsasından 94 milyon dolar çalındı!

Londra merkezli Elliptic tarafından yapılan analize göre Liquid'den 31 milyon dolar tutarında Ethereum, 5 milyon dolar tutarında Bitcoin ve 13 milyon dolar değerinde XRP çalındı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön