19 / 04 / 2024

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.



 

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  tesisin kaba inşaatı tamamlandı. Celaliye Mahallesi'nde belediye hizmet alanı üzerinde yer alan metruk çay bahçesinin yıkılmasının ardından, bölge halkının sosyal faaliyetlerden en iyi şekilde yararlanması için kollarını sıvayan Dr. Hasan Akgün, bölgede yeni bir sosyal tesisin yapımı için talimat verdi.

 

Tesis birçok sosyal ihtiyaca cevap verecek

 


Toplamda 13 bin 180 metrekare çamlık alan içerisinde yer alacak olan tesisin içerisinde 450 metrekare kapalı alan, 150 metrekare teras ve 300 metrekare ön bahçe bulunuyor. İçerisinde; spor alanları, düğün salonu, restauran ve cafeler yer alan tesis bölge halkının birçok sosyal ihtiyacına cevap verecek.

 

'' İstanbul'un en ayrıcalıklı tesislerinden biri”   


Sosyal tesisin yapımının her aşamasını yakından takip eden ve tesisi denetleyen Dr. Hasan Akgün şu açıklamaları yaptı: ''Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi vatandaşlarımıza sağlayacağı  sosyal koşullar açısından büyük önem taşıyan modern bir proje. Bu tesisin devreye girmesiyle özellikle Celaliye, Kamiloba ve Kumburgaz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımız kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlere daha da yakın olacak. Yeşil doğası, manzarası ve havasıyla İstanbul'un en ayrıcalıklı tesislerinden birini Büyükçekmece'ye kazandırmaya hazırlanıyoruz. Yapımı bitmek üzere olan  Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi Büyükçekmece’mize kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Diğer mahallelerimizde de benzer tesis çalışmalarımız aynı hızla ilerliyor.'' 


Büyükçekmece Belediyesi


Geri Dön