24 / 04 / 2024

Büyükçekmece İstanbul'un göz bebeği oldu!

Büyükçekmece İstanbul'un göz bebeği oldu!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinin İstanbul'un gözbebeği olduğunu söyleyerek, “Tam bir sahil kasabası oluşturacağız” dedi.



Teknik ekibiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde denetime çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Enerjisini Büyükçekmece halkının mutluluğundan alan bir ekibiz" dedi. Başkan Hasan Akgün yeni günün mesaisine Büyükçekmece Sahil bölgesindeki yol, tretuvar, kaldırım ve duvar çalışmalarını denetleyerek başladı.


Yol genişletme çalışmaları


A’dan Z’ye yapılan bütün çalışmaları inceleyerek halkın krini alan Başkan Akgün, “Yaz mevsiminde İstanbulluların akınına uğrayan Büyükçekmece sahilinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar neticesinde yol genişletme ve park yeri çalışmalarımızla da bir nebze trafik ve park sorununu çözeceğiz” dedi. Büyükçekmece sahil civarındaki çalışmaların trafik ve park sorununu en aza indireceği gibi görselliğiyle de halkın beğenisini alacağına inancım tamdır diyen Başkan Akgün, “Tam bir sahil kasabası görüntüsünde olacak olan sahilimiz şimdiden İstanbul'un göz bebeği oldu” şeklinde konuştu.


Nüfusa göre çalışıyoruz


Havaların ısınmasıyla birlikte yol ve tretuvar çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Akgün, “Nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdürdüğümüz ilçemizde amacımız geçici çözüm değil uzun vadeli çözümlerdir. Bu şekilde planladığımız çalışmalarımız ilçemiz genelinde gerçekleşiyor” diye konuştu.




Gazetemistanbul


Geri Dön