26 / 04 / 2024

Büyükçekmece şantiye alanına döndü!

Büyükçekmece şantiye alanına döndü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Akgün, "Hedefimiz çok daha çağdaş ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece" diye konuştu.



Büyükçekmece Belediyesi tarafından gelişen şartlar ve nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak ilçe genelindeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bölgede ihtiyaç duyulan yerlere en son teknoloji kullanılarak modern ve ömürlük hizmet verecek yeni yollar yapılıyor.


Belediye tarafından yapımına başlanan sosyal donatı alanları, spor tesisleri, park ve meydan düzenlemeleri ve yeni hayata geçirilecek olan altyapı projeleri tüm hızıyla sürerken ilçeye yeni okullar inşa ediliyor. 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yapılan çalışmaları denetledi. Akgün, "Ben ve ekibimin hedefi daha çağdaş, daha yaşanabilir ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece. Bunun içinde 7 gün 24 saat Büyükçekmece ailemize en iyi hizmeti verebilmek adına kararlılıkla çalışıyoruz. Farkındayız, Büyükçekmece bir şantiye alanına döndü. Bunun için de verdiğimiz rahatsızlık için Büyükçekmece ailemizden özür dileriz'' şeklinde konuştu.



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön