26 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 187 villa ve 16 adet mağaza bulunuyor.



Büyükçekmece  Toskana Orizzonte  Konutları fiyat bilgisinden önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükselen proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.


TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan Toskana Orizzonte Büyükçekmece Villaları Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede inşa ediliyor.Projede 3 oda ve 7 odalı şekilde konut seçenekleri bulunuyor. 


Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'nin ortak kullanım alanları arasında SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları açık tenis ve yürüyüş alanları, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu bulunuyor.


1. etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanan Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri'nde 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanından oluşan Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat  listesi kapsamında daireler 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Toskana Orizzonte satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön