26 / 04 / 2024

Büyükçekmece Valle Lacus Projesi!

Büyükçekmece Valle Lacus Projesi!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

Büyükçekmece Valle Lacus Projesi, Kulak İnşaat tarafından hayata geçirildi. 8 farklı tipte konut seçeneği bulunan ve banka kredisi kullanılabilen projenin toplam maliyeti 45 milyon dolar olarak belirlendi...



Büyükçekmece  Valle Lacus  Projesi, 60 bin metrekare alan üzerine  KLK İnşaat  tarafından konumlandırıldı. Projede 72 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu bulunuyor.


Dairelerin teslime hazır durumda olduğu Büyükçekmece Valle Lacus Projesi, 44 adet villadan oluşuyor. Projedeki villalar 2 büyük salon ve 8 oda olarak tasarlandı.


Zengin sosyal olanaklara ve geniş yeşil alanlara sahip olan Büyükçekmece Valle Lacus Projesi, göl manzaralı iç bahçeye, buhar odası, saunası, fitness ve sinema salonu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunuyor. Projenin ortak yaşam alanı olan Lounge ise kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, squash, tenis, basketbol sahaları, çocuk bahçesi ve cafesi gibi imkanlara sahip.


Villaların 710 metrekare olarak tasarlandığı Büyükçekmece Valle Lacus Projesi hakkında detaylı bilgiler için (0212) 283 09 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


KLK İnşaat Valle Lacus adres: 19 Mayıs Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:3 Büyükçekmece/İstanbul


Telefon: (0212) 283 09 43

Web Adresi: www.vallelacus.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön