29 / 03 / 2024

Büyükçekmece Valle Lacus Vilları'nda metrekaresi 1.682 dolara!

Büyükçekmece Valle Lacus Vilları'nda metrekaresi 1.682 dolara!

KLK Yapı’nın ödüllü projesi ‘ValleLacus’, yeni yılda alıcılarını lüks ve konforla buluşturuyor.‘Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘Yüksek Övgü Ödülü’ alan ve 44 villadan oluşan proje,çevreci yaklaşımıyla da dikkat çekiyor.



Yeni yılla birlikte yeni bir yaşama ‘merhaba’ demek isteyenler için lüks ve konforun bir arada sunan ValleLacus, Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında yeni yıla yeni bir başlangıç yapmak isteyen sakinlerini bekliyor. KLK Yapı’ya İngiltere’den ‘yüksek övgü ödülü’nü getiren proje, 44 seçkin aileye doğal hayatın içerisinde konforlu ve şık bir yaşam vaad ediyor. 


KLK Yapı tarafından kendi arazisi üzerinde inşa edilen ValleLacus, 110 bin m²lik alanda 44 villadan oluşuyor. Proje, farklı dizaynı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel yaşam alanlarıyla hayata geçirilirken, enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle BREEAM sertifikası almaya aday olan projedeki villalar, her biri 1.050 m²lik brüt alana, 11 m²lik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 m²lik ısıtmalı özel yüzme havuzuna sahip bulunuyor. 


İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı sunan ‘ValleLacus’, lüks ve konforu harmanlayarak, müşterilerine inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içinde yer alabilecekleri bir yaşam sunuyor. ValleLacus villalarında 8 yatak odası, 8 banyo ve 2 büyük yaşam salonunun yanı sıra mini sinema salonu, sauna, buhar odası, özel havuz ve pek çok ayrıntı yer alıyor.


Akıllı villaların m2 fiyatı 1.682 dolar’dan başlıyor 

3. Havaalanı, 3. Köprü ve Maslak transit hattına ulaşımın kolayca sağlanacağı proje lokasyonu ve E-5 bağlantısı ile dikkat çeken ValleLacus’un, yatırımcısına 18 ayda yüzde 20-25 oranında bir kazanç sağlayacağı öngörülüyor. İki etap şeklinde teslim edilecek olan ValleLacus’ta ilk teslim tarihi 25 villa için 30 Şubat 2016 olarak planlanırken, 19 villa da 31 Aralık 2016’da teslim edilecek.


Villaları özel hale getiren özelliklerden biri de; akıllı ev sistemlerinin entegre şekilde tasarlanmış olması. Bir panel üzerinden dil seçenekli olarak ısıtma soğutma aydınlatma güvenlik sipariş site yönetimi ve yol durumu gibi pek çok konuda işlem yapılabiliyor. 


Ayrıca bu sistem; uygulamalar sayesinde ev dışından da yönetilebiliyor. Her villanın 1 araçlık kapalı, 2 araçlık açık otopark alanı bulunuyor. Villaların metrekare fiyatları ise 1.682 $ - 2.019 $ arasında değişiyor.


www.vallelacus.com.tr


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Büyükçekmece'nin akıllı villaları ısı ve enerji tasarrufu sağlıyor. KLK Yapı'nın Büyükçekmece'deki projesi Valle Lacus villaları 44 villadan oluşuyor. KLK Yapı'ya İngiltere'den 'yüksek övgü ödülü'nü getiren proje çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. 


KLK Yapı'nın kendi arazisi üzerinde inşa edilen Valle Lacus, 110 bin metrekarelik alanda yapılıyor. Proje, farklı dizaynı, işlevsel sosyal tesisi ve kişiye özel yaşam alanlarıyla hayata geçirilirken, enerji ve ısıtma tasarruf sistemleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle BREEAM sertifikası almaya aday olan projedeki villalar, 1.050 metrekarelik brüt alana, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçede 72 metrekarelik ısıtmalı özel yüzme havuzuna sahip. 


Valle Lacus villalarında 8 yatak odası, 8 banyo ve 2 büyük yaşam salonunun yanı sıra mini sinema salonu, sauna, buhar odası, özel havuz yer alıyor. Villaları farklı kılan özelliklerden biri de akıllı ev sistemlerinin entegre şekilde tasarlanmış olması. Bir panel üzerinden dil seçenekli olarak ısıtma soğutma aydınlatma güvenlik sipariş site yönetimi ve yol durumu gibi pek çok konuda işlem yapılabiliyor. 3. Havaalanı, 3. Köprü ve Maslak transit hattına direk ulaşımın sağlanacağı proje lokasyonu ve E-5 bağlantısıyla dikkat çekiyor. İki etap şeklinde teslim edilecek olan Valle Lacus'ta ilk teslim tarihi 25 villa için 30 Şubat 2016 olarak planlanırken, 19 villa da 31 Aralık 2016'da teslim edilecek. 


Dünya



Geri Dön