24 / 04 / 2024

Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

 Büyükçekmece Vehbi Koç caddesi yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.




Havaların ısınmasıyla birlikte yol ve tretuvar çalışmalarına ağırlık veren Büyükçekmece Belediyesi teknik ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.


Çalışmalar Aralıksız Sürüyor


İlçe genelinde başlatılmış olan çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak halkın rahat nefes almasını amaçladıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son olarak Kuba Cami ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vehbi Koç Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü başlatmış  yol ve tretuvar çalışmalarını denetledi.


Kısa sürede tamamlanacak


Gerçekleşen yol ve tretuvar çalışması nedeniyle caddenin kısa süreliğine trafiğe kapatıldığını belirten Başkan Akgün, kısa sürede bitirmeyi amaçladığımız yol ve tretuvar çalışmalarımız tamamlandığında trafik sorununu en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca caddenin aydınlatma işlerini de yaparak çalışmalarımızı sonlandıracağız" dedi.



Büyükçekmece Belediyesi



Geri Dön