19 / 04 / 2024

Büyükhanlı Plaza Ataşehir'de yükseliyor!

Büyükhanlı Plaza Ataşehir'de yükseliyor!

Firma: Büyükhanlı Kardeşler İnşaat

Proje: Büyükhanlı Plaza Ataşehir

Büyükhanlı Plaza Anadolu Yakası'nın 2 ana ulaşım arteri olan E5 ve TEM karayollarının kesişim noktasında Marriott Asia ve Renaissance Hotel ile komşu lokasyonda Kadıköy-Kartal Metro hattı üzerinde bulunuyor...



İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Büyükhanlı Plaza 29.754 metrekare kapalı alana sahip.  Büyükhanlı Kardeşler İnşaat  tarafından hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza'nın toplam kiralanabilir alanı 18.000 metrekare.



Ataşehir Büyükhanlı Plaza'da BREEAM Sertifikalı A+ Sınıfı ofisler yer alıyor. Projede yer alan ofislerin kat yüksekliği 3,90 metre. 


Büyükhanlı Plaza'da her kata özel kat bahçeleri yer alıyor.  Büyükhanlı Plaza Ataşehir  14 Normal Kat + Zemin Kat + Teknik Kattan oluşuyor. Projede 14 kat kiralanabilir alana sahip. 


Büyükhanlı Plaza'nın sosyal olanakları arasında Marriott Asia Hotel ile ortak kullanılabilir fitness center, havuzlar, restoranlar, toplantı salonları 7/24 güvenlik + CCTV + teknik servisler alıyor. 3 Yolcu + 1 Servis + 2 Otopark asansörü ve 390 adet otopark kapasitesi mevcut. 



Telefon: 0216 340 80 10

Web Adresi: http://www.buyukhanli.com/tr



projeye sor



Geri Dön