27 / 04 / 2024

Büyükyalı Aile Kredisi'yle iyi yaşama adım atmanın tam zamanı!

Büyükyalı Aile Kredisi'yle iyi yaşama adım atmanın tam zamanı!

Kazlıçeşme’de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Büyükyalı Aile Kredisi (BAK) adını verdiği kişiye özel ve esnek finansman modeliyle projenin ayrıcalıklarını keşfeden ailelerle buluşturuyor.



İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Büyükyalı İstanbul projesinde yeni bir kampanya başladı. Büyükyalı İstanbul, Büyükyalı Aile Kredisi (BAK) adını verdiği kişiye özel ve esnek finansman modeliyle “iyi yaşam”ı, Büyükyalı’nın ayrıcalıklarını keşfeden ailelerle buluşturuyor. Kampanya 30 Nisan'a kadar devam edecek. Kazlıçeşme’de yer alan Büyükyalı, 30 Nisan’a kadar, tüm aileleri satış ofisine davet ediyor

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’dan ev alanların yüzde 95’ini ailelerin oluşturduğunu söyledi. Keresteci, "30 Nisan’a kadar devam edecek ‘BAK’ kampanyamız kapsamında, Büyükyalı’da yaşamak ve yüksek kâr potansiyeli taşıyan bir yatırım yapmak isteyen tüm aileleri satış ofisimize bekliyoruz. ‘BAK’ ile denizden spora, kültürden sanata, modadan alışverişe her alanda ortaya koyduğumuz ‘iyi yaşam’ın kapılarını, tüm aileler için sonuna kadar açıyoruz. ‘BAK’ sayesinde aileler, kendi beklenti ve ödeme olanakları doğrultusunda, esnek ve kişiye özel finansman planlarıyla Büyükyalı’da ev sahibi olabiliyor. ‘BAK’ ile ‘iyi yaşam’ı daha da ulaşılabilir kılıyoruz. Sunduğumuz ödeme kolaylıkları ve esnek finansman alternatifleriyle Büyükyalı Ailesi’ni kısa sürede daha da büyütmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. 

http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön