19 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.



Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı Projesi örnek dairesi, ‘International Property Awards’ töreninde iç mimari alanında Avrupa’nın en iyisi ödülünü aldı.

 

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci ödül sonrası açıklamalarda bulundu. Keresteci,  “Büyükyalı projesi barındırdığı her özelliği ile farklı kategorilerde uluslararası ödüllere layık oluyor. Şimdi de iç mimari dalında Avrupa’nın en iyi örnek evi seçildik. Bu bizim için gurur verici” dedi.


Keresteci sözlerine şöyle devam etti; “2 ayrı iç mimar grubu, projenin ilk aşamasından itibaren ‘iyi yaşam’ın nasıl hayata geçirilebileceği konusunda çalıştılar. Mimari proje iç mimari konseptle birlikte şekillenirken, dairelerimiz verimlilik ve fonsiyonellik esasları ile şekillendi. Bu ödül de yıllar süren bu çalışmalarımızın meyvesi olarak, Büyükyalı’nın hedeflediğimiz kalitede olduğunu gösteren bir mesaj oldu” 


Geri Dön