27 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...



İstanbul'un Kazlıçeşme bölgesinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi elde ettiği ciro ile dikkat çekiyor. Dev projede 2018 yılının  2. çeyreğinde, ilk çeyreğe göre yüzde 45.7 oranında bir artışla, 46 bağımsız bölüm satışı karşılığında, 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci konuyla ilgili açıklama yaptı. Keresteci, "Bu ivmenin, güçlenen ekonomimizle paralel her geçen gün daha da yükseldiğine birlikte şahit olmaya devam edeceğiz. Ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması, bizim için en büyük motivasyon. Bu durumu rakamlarla kanıtlamak ise bizim için ayrıca sevindirici. Büyükyalı, geçtiğimiz yılın temmuz-ekim döneminde Emlak Konut GYO projeleri arasında en fazla ciro gerçekleştiren proje olmuştu" dedi.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 plus daire tiplerinin yer aldığı Büyükyalı İstanbul projesinde toplam 1600 adet daire bulunuyor. Proje Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Web: http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön