28 / 03 / 2024

Büyükyalı İstanbul projesi

Büyükyalı İstanbul projesi

Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında 1.662 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1.670 adet oldu...

Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, sadece birkaç adımla, 30 kilometrelik sahil şeridine, kesintisiz bir şekilde bağlayan köprünün ilk etabı tamamlandı ve trafik akışı başladı.

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı İstanbul çocuklar için iyi yaşamın adresi! 

Büyükyalı İstanbul projesi “İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Büyükyalı İstanbul 2017 ödeme şartları!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yer alıyor. Projede ''Şimdi Al 2019'da Öde'' kampanyası uygulanıyor...

Büyükyalı İstanbul'da 226 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut'un Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında 191 adet konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 193 adet bağımsız bölüm revizyona gidilmiş, konut sayısı 223 ve ticari ünite sayısı 3 olacak şekilde toplam 226 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

Büyükyalı’da Sahrap Soysal rüzgarı!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı İstanbul, ünlü yemek kültürü uzmanı ve deneyimli aşçı Sahrap Soysal’ı ağırladı. “Tasavvufta Yeme İçme Kültürü ve Sofra Adabı” temasıyla düzenlenen buluşma, kahvaltı ikramıyla başladı.

Büyükyalı İstanbul'a yoğun talep!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin bloklarına yoğun talep geldi. Projede yer alan Bahçekapı ve Denizkapı etaplarının satışı öne çekildi.

Büyükyalı projesi İstanbul'un yeni deniz semti olacak!

Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olan Büyükyalı İstanbul'da planlanan marina alanında projeye özel deniz shuttle hizmeti sunulacak. Büyükyalı İstanbul projesini Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci anlatıyor...

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Büyükyalı İstanbul, CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, “Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Büyükyalı İstanbul'da yaşam 2019'da başlayacak!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı olarak, Zeytinburnu sahilde Emlak Konut güvencesinde dünya standartlarında bir "yeni şehircilik" projesi hayata geçiriyor.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul projesinin değerini açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul'un 2023 pazar değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri dudak uçuklattı! Özak GYO resmen açıkladı! 

Özak GYO İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen Büyükyalı İstanbul'un 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

Özak GYO Büyükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Büyükyalı İstanbul projesi Haberi

Büyükyalı İstanbul projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı İstanbul tadilat yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Büyükyalı İstanbul kapsamında, 774 Ada 83 Parselde yer alan A, B, C, D, E, F, G, H, I, J ve T3 Bloklarda revizyona gidilmiş, konut sayısı değişmeyecek ve 68 olan ticari ünite sayısı 76 adet olacak şekilde tadilat yapı ruhsatları 20 Eylül 2019 tarihinde alındı. Proje kapsamında 1.662 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1.670 adet oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Büyükyalı İstanbul) kapsamında, 774 Ada 83 Parselde yer alan...