26 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...



İlhamını İstanbul'dan alan, “iyi yaşam” felsefesini benimseyerek şehircilik anlayışına yeni bir bakış getiren Büyükyalı projesinde, her ihtiyacın ve beklentinin karşılandığı bir yaşam sunuluyor. Büyükyalı'da oturumun hızla çoğalması ve merkezinde bulunan Fişekhane’deki yerlerin de bir bir açılışlarını gerçekleştirmesiyle beraber hareketlilik başladı. Teknolojik donanımı, kültür-sanat alanlarıyla sosyal tesisten çok daha fazlasını sağlayan yaşam imkanları, her yaşın ve yaşam tarzının dikkatını çeken ev ve meydanlarıyla Büyükyalı projesinden konut sahibi olanlar şehirde tatili yaşıyor.

Büyükyalı İstanbul da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında inşa edilen Büyükyalı, İstanbul’un tarihi dokusuyla modern hayatı buluşturuyor. Doğa ve tarihi doku ile iç içe hayatını sürdürmek isteyen ancak şehirden de kopmayı istemeyen aileler için “her şey dahil” bir hayat vadeden Büyükyalı projesinde cazip fırsatlar bulunuyor. Büyükyalı projesinde; yaza özel 36 ay vade farksız banka kredili ödeme imkanları başladı.

Büyükyalı projesinde konut sahibi olanlar, kalbinde bulunan Fişekhane ve Fişekhane’nin bünyesinde bulunan gurme restoranlar, çok amaçlı sergi salonları, yeni nesil kahveciler, dünya mutfağı restoranlar, sinema salonları, organik pazarı ile gündelik hayatla ilgili her şeye yürüme mesafesinde erişiyor. Tatil rahatlığında hayatın kapılarını aralayan Büyükyalı projesinde, 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona, penthouse ya da Loft konutlardan Fendi Casa’nın özel olarak tasarladığı bloğa kadar farklı tarzlarda olan ve farklı beklentileri yanıtlayacak konutlar bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Son teknolojiyle donatılmış akıllı evler günlük hayatın temposunu hafifletiyor

Büyükyalı'daki konutların hepsinde akıllı ev sistemi bulunuyor. Birbiriyle iletişim kurabilen cihazlar ve akıllı ürün gruplarına uyumlu yapıyla konuttaki bütün teknolojik eşyalar uzaktan kontrol edilebiliyor. Bunun yanı sıra, projede veilen bütün hizmetlerden de tek tıkla faydalanılabiliyor. Büyükyalı projesine özel olarak tasarlanan telefon veya tablete kolay şekilde yüklenebilen “iyi yaşam asistanı” uygulamasıyla ofis ve konut temizliğinden, evcil hayvan bakımına, konutta sağlık hizmetlerinden havalimanı transferlerine, yat kiralamadan ikamet işlemleriyle ilgili bütün Büyükyalı sakinleri birçok concierge hizmetine, evinden çıkmadan erişebiliyor.

Büyükyalı projesinin açık alanları, geniş bahçeleri, balkonları ve ferah teraslarıyla dikkat çekiyor ve her güne deniz kokusuyla başlama imkanı sunuluyor. 30 kilometre uzunluğundaki sahil kısmında yürüyüş fırsatı, SPA, havuz, tenis kortu, yetişkin ve çocuk fitness salonları gibi spor alanlarıyla da sağlıklı hayat, Büyükyalı projesinde yaşamın bir parçası oluyor. Aynı zamanda organik semt pazarı ve doğal pazar yeri ile sağlıklı ürünlere de erişim kolaylaşıyor.

Büyükyalı İstanbul da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Kültür-sanatın yeni merkezi Fişekhane

Tarihe saygı misyon edinilerek aslına uygun olarak restore edilen Fişekhane, 18. yüzyıla kadar uzanan hikâyesini, Büyükyalılılara ve misafirleriyle paylaşıyor. Görkemli tarihi yapı, Avrupa’nın önemli kültür-sanat merkezlerinden olan İstanbul’da yeni bir sahne özelliğiyle şehir hayatını renklendiriyor. 

Kovid-19 salgının ardından kademeli normalleşme planlarıyla beraber açılan yeni merkanlar projenin hareketlenmesini sağlayarak yaz sürecinde İstanbul’da evden çıkmadan birçok aktiviteye yalnızca birkaç adımda erişme fırsatı sunuyor. Büyükyalı, içerisinde yer alan Fişekhane’deki sinema ve tiyatroların da açılmasıyla beraber tam anlamıyla yaşayan bir kültür merkezi olacak. 

Büyükyalı İstanbul da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

36 ay vade farksız banka kredili fırsatlar Büyükyalı’da devam ediyor

Büyükyalı projesinde tatil gibi bir hayat ve İstanbul’un en eşsiz noktalarından birinde yatırım fırsatı bulunuyor. Deniz kenarında lüks ve konforlu bir yaşam sürmek isteyen kişiler için önemli bir alternatif sağlayan Büyükyalı’da hayat her geçen gün daha hareketli hale gelirken, 36 ay vade farksız banka kredili ödeme planlarının bulunduğu yaz kampanyasıyla da fırsatlar sürüyor.

Web: https://www.buyukyali.com/


projeye sor



Geri Dön