19 / 04 / 2024

BW PLUS The President Hotel Hoş geldin 2014 gecesi düzenledi!

BW PLUS The President Hotel Hoş geldin 2014 gecesi düzenledi!

BW PLUS The President Hotel, ‘Hoş geldin 2014 gecesi’ düzenledi. Otelin içinde hizmet veren orijinal The English Pub’ta, 24 Aralık tarihinde gerçekleşen coşku dolu geceye, seyahat acentaları ve otellerin yetkilileri ile basın mensupları katıldı.




İstanbul’un Tarihi Yarımada Bölgesi’nde bulunan BW PLUS The President Hotel, ‘Hoş geldin 2014 gecesi’ düzenledi. Otelin içinde hizmet veren orijinal The English Pub’ta, 24 Aralık tarihinde gerçekleşen coşku dolu geceye, seyahat acentaları ve otellerin yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

 

BW PLUS The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Genel Müdürü Gülseren Vatansever, Satış Müdürü Fercan Başkan ve satış ekibinin konukları karşıladığı geceye, yoğun ilgi gerçekleşti.

 

Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, şunlarısöyledi:

“BW Plus The President Hotel ailesi adına, bugün sizlerin değerli katılımıyla gerçekleştirdiğimiz, “2014 Yeni Yıl Davetimize” hoş geldiniz. Neşesiyle, kederiyle paylaştığımız, bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Bereketli ve yoğun bir yılın yorgunluğunu üzerlerimizden atmak ve 2014’e taze bir başlangıç yapmak için, anılarınızın da tazeleneceği bu nostaljik mekanda, sizler ile bir arada olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. 2014 yılının, yapacağımız işbirlikleri ile çok daha başarılı bir yıl olmasını temenni eder, yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını ve tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dileriz” dedi.

 

Yiyecek İçecek Müdürü Aytekin Güç ve ekibinin hazırladığı birbirinden seçkin lezzetler, misafirler tarafından beğeniyle tadıldı. The English Pub’ın seçkin müzikleri,

gecede coşku dolu anlar yaşattı.



Geri Dön