25 / 04 / 2024

ByPallette, ahşap paletlere orijinal tasarımlarla can veriyor!

ByPallette, ahşap paletlere orijinal tasarımlarla can veriyor!

Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor.



Ev, bahçe ve ofis kategorisindeki tasarımlarıyla mobilya sektörüne iddialı bir giriş yapan ByPallette, 40 yıllık ahşap paletlere, orijinal tasarımlarla can veriyor. Ahşap tutkusu olan ve özellikle doğal ürünleri tercih edenler için tamamı el yapımı mobilyalar tasarlayıp üreten ByPallette’nin mimarları Bilge Dilsiz ve Hande Yılmaz; ekstra işlem görmemiş ahşap ürünleri için ‘ömür boyu garanti‘ vadediyor.


Mobilya sektörü, yepyeni bir marka ile tanışıyor: ByPallette. Ev, bahçe mobilyası ve aksesuar kategorisinde doğal, modern ve casual bir çizgiyi harmanlayarak benimseyen marka; fabrikasyonel metodlardan tümüyle uzak kalan üretim anlayışı ile yola çıkıyor. Tamamı el işçiliği olan mobilyaların en önemli özelliği ise, 40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış paletlerden üretiliyor olması.


Çevre dostu üretim ve geri dönüşüm mantığını esas alan ByPallette, 20 binin üzerinde meşe, ladin, gürgen, palamut, ceviz, dişbudak ve kestane gibi değerli ağaçlardan oluşmuş paletlerden ürettiği; çalışma, yemek ve bahçe masası, sandalye, bahçe oturma grubu, servis masası, ayna, kasa ve saksı, sehpa, kitaplık, dresuar, puf, sehpa, kasa, bank, askılık, şaraplık, merpen, çiçeklik, tepsi ve daha birçok ürün kategorisi ile ahşapseverlerin hayranlığını kazanacak bir referans noktası olma iddiasıyla mobilya sektörüne giriş yapıyor.




Geri Dön