25 / 04 / 2024

BYZ Garage AVM, 23 Mart'ta kapılarını açıyor!

BYZ Garage AVM, 23 Mart'ta kapılarını açıyor!

Bir alışveriş merkezinden beklenen her şeyi müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE, 23 Mart’ta ziyaretçileriyle buluşuyor



Kayseri’ye uygar yaşam alanları sunan projelerin mimarı Başyazıcı Holding iştiraki İmtaş İnşaat tarafından 15.058 metrekare kiralanabilir alanı ile ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde bir yaşam merkezi sunmayı hedefleyen BYZ GARAGE 23 Mart’ta kapılarını açıyor.


BYZ Garage, bol ürün çeşidiyle alışverişi keyfe dönüştüren süpermarketi, bütün teknolojik ürünlerin kolayca bulunabileceği elektronik marketi, en yeni sistemle donatılmış sinema kompleksi ve yerli / yabancı markaların mağazaları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.


Hesaplı alışverişin gerçek adresi BYZ GARAGE, Özdilek, Butik Dayı, Çift Geyik Karaca, Dekolte Ayakkabı, Beğendik, Rodi, Collezione, Teknosa, Sinema End, Simit Sarayı, Bursa Kebap Evi, Sultan Ahmet Köftecisi, Arçelik ve Kaşmir Halı gibi birbirinden değerli ve farklı markaların yanı sıra Kayserilileri ilk defa ünlü İtalyan markalarını bir arada bulunduran İtallian Outlet ile buluşturuyor.


BYZ GARAGE’ın; kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığını KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Danışmanlık Merkezi yapıyor. KDM Danışmanlık; konsept oluşturma, doğru mağaza karması, kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veriyor. Yurt içi ve yurt dışı toplam 34 projeye hizmet veren KDM, güçlü ve profesyonel kadrosuyla alışveriş merkezleri ve perakende sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.


Geri Dön