18 / 04 / 2024

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.



Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Güzel tarafından kuruldu.

Cabriole Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü emlak, gayrimenkul villa, daire devre mülk, apart otel, mesken, ev, apartman, iş yeri ofis ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak aracılık yapmak komisyonculuğunu yapmak kiralamak, kiraya vermek.bu konularda danışmanlık yapmak. -Her türlü emlak, gayrimenkul sahipleri ile yönetim sözleşmeleri ile kira tahsilatlarına aracılık etmek tahsil etmek mülk sahiplerine kiraları ödemek, Sözleşmeye dayalı kiraladığı mülklere tadilat, dekorasyon yapmak eşyalı ve eşyasız olarak komisyon karşılığı kiraya vermek yansıtma bedelleri tahsil etmek, konusuyla alakalı danışmanlık yapmak. -Mobilya dekorasyon malzemeleri ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya dayanıklı tüketim ürünleri beyaz eşya ev tekstili ve diğer dekorasyon ürünlerini kiralamak eşyalı ve eşyasız ev iş yeri ve ofis kiralamak ve komisyonculuğunu yapmak, -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak danışmanlık ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını ve danışmanlığını yapmak.


Geri Dön