25 / 04 / 2024

Cadde Rezidans ödeme planı!

Cadde Rezidans ödeme planı!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası ile inşa edilen Cadde Rezidans Konutları 1.550 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Cadde Rezidans ödeme planı...



Cadde Rezidans 'ta yer alan daire tipleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey bölgesinde hayata geçiriliyor.


Cadde Rezidans ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer alıyor. Projede 32 tane daire ile birlikte 3 tane dükkan da bulunuyor.


Daire teslimleri 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek olan  Cadde Rezidans  10 kattan oluşan tek blok halinde inşa ediliyor. Proje 1.550 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Mahmutbey Cadde Rezidans projesinde yer alan konutlar 260 bin TL ile 310 bin TL arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan konutların alanları 110 metrekareden oluşuyor.


Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyan Cadde Rezidans Güneşli 'de lobi, açık otopark, fitness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Cadde Rezidans ödeme planı!

- Tamamı peşin alımlarda indirim uygulanıyor.

- Toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor.

- Kişiye özel ödeme planı yapılıyor. 


Cadde Rezidans satış ofisi iletişim 

Telefon: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön