26 / 04 / 2024

Cafer İnan yeni şirket kurdu!

Cafer İnan yeni şirket kurdu!

CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu.



Colorist Şile projesini hayata geçiren CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de CFR Yapı'nın Genel Merkez Ofisi'nde kuruldu. 

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut ,işyeri ,okul ,otel ,yurt ,yol ,köprü baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri, kanalizasyonlar arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri taşeronluk hizmetleri,
b.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler..

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi, Dilek Apt.No:308/5 Kadıköy 

Gayrimenkul, Satış&Pazarlama ve proje geliştirme konularında merkez olan Mim Tanıtım, yeni bir yapılanmaya giderek 2015 yılında kurduğu CFR Yapı’yla yapı sektörüne giriş yapmıştı. CFR Yapı, 2016 yılı itibarıyla hayata geçireceği konut projesi ile müşterilerini sıradanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.

Cafer İnan kimdir?


Geri Dön