19 / 04 / 2024

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.



Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satılıyor. 3 bin araç kapasitesine sahip dev otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, satışa sunulan “Park Çağlayan” isimli 5 katlı otopark her katı 10 bin metrekare olarak 50 bin metrekareden meydana geliyor. 

748 araç kapasiteli otopark günlük 3 bin aracın ihtiyacını karşılıyor. “Türkiye’nin en modern otoparkı satılıktır” denilen otoparkın içerisinde butik bir AVM ve toplantı odaları ve cafeler bulunuyor. 

Park Çağlayan’ın bağlı olduğu Merkezi Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, “Biz araziyi İBB’den 30 yıllığına kiraladık. İnşaatı kendimiz yaptık. 35 milyon dolarlık bir yatırım söz konusu oldu. 5 katlı modern bir tesis burası. İçinde avukat odaları da var” diye konuştu.

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Kapıcıoğlu, satma nedenleri olarak, “Piyasa koşulları belli. Bazı varlıklarımızı satmak istiyoruz” dedi.


Geri Dön