19 / 04 / 2024

Çağlayan Dap Bumerang fiyat!

Çağlayan Dap Bumerang fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Bumerang Ofis

Çağlayan Dap Bumerang fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor. 80 adet dükkanın yer aldığı Dap Yapı Kağıthane Bumerang projesinde ofislerin büyüklükleri 68 metrekare ila 132 metrekare arasında tasarlandı...



Toplamda 80 ofisten meydana gelen Bumerang projesi  DAP Yapı  tarafından lokasyon olarak İstanbul Kağıthane'de konumlandırılıyor.  Çağlayan Dap Bumerang fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Bumerang projesinde ofislerin alanları 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Dap Yapı Bumerang ofis projesi Z ofisin hemen yanında inşa ediliyor. 


Dap Yapı Bumerang ofis fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Dap Yapı Kağıthane Bumerang projesinde restoran, concierge, fitness merkezi ve cafe gibi imkanla mevcut.


Bumerang Kağıthane projesi konum olarak Bauhaus'a 1 dakika, E-5 yoluna 2 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika,  Maslak'a 7 dakika ve Taksim'e 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Çağlayan Dap Bumerang fiyat:

Çağlayan Dap Bumerang fiyat listesi kapsamında detaylı bilgi almak için 444 33 39 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.  Dap Yapı Bumerang ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor. 


Dap Bumerang nerede?

Çağlayan Dap Bumerang adres: Merkez Mah. Seçkin Sok. 2-4/A Çağlayan - Kağıthane - İstanbul


Dap Yapı Bumerang satış ofisi:

Telefon: 444 33 39

Web Adresi: www.dapyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön