19 / 04 / 2024

Dap Bumerang fiyat!

Dap Bumerang fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Bumerang Ofis

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Bumerang projesinde 80 adet ofis ve 15 adet dükkan bulunuyor. Dap Bumerang fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 39 no'lu telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz...



80 adet ofisten oluşan Dap Bumerang projesi  DAP Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Lokasyon olarak Kağıthane'de konumlandırılan Dap Bumerang projesinde ofis satışları devam ediyor. Dap Bumerang fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor.


12 bin metrekare kapalı inşaat alanı üzerinde yükselen Dap Bumerang Kağıthane projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Dap Yapı Dap Bumerang projesinde ayrıca 15 adet dükkan bulunuyor.


Dap Bumerang fiyat listesinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Dap Bumerang ödeme koşullarına göre yüzde 30 peşinat vererek projeden ofis sahibi olabiliyorlar. Dap Bumerang fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Dap Bumerang Kağıthane projesinin içinde restoran, cafe, fitnes merkezi ve concierge gibi imkanlarda mevcut. Dap Bumerang satış ofisi ile 444 33 39 no'lu telefondan iletişime geçebilir projenin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Kağıthane Dap Bumerang projesi Haliç Kongre Merkezi ve Bauhaus'a 1 dakika, Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika, Taksim'e 10 dakika, Maslak'a 7 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika ve E-5 yoluna 2 dakika mesafede inşa ediliyor. Dap Bumerang ulaşım bilgileri şöyle:


Dap Bumerang nerede?

Kağıthane Dap Bumerang adres:Merkez Mah. Seçkin Sok. 2-4/A Çağlayan - Kağıthane - İstanbul


Dap Bumerang iletişim bilgileri:

Telefon: 444 33 39

Web Adresi: www.dapyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön