26 / 04 / 2024

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

ABD'nin California bölgesinde başlayan yangınlar 79 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. California’yı yakan ateşler, Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.



ABD'nin California bölgesinde felakete yol açan yangın hayatı durma noktasına getirdi. 79 kişiyi öldüren alevler Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2 bin yapının kül olduğu öğrenilen yangın, şiddetli rüzgar ve kuraklık nedeniyle kısa sürede geniş alana yayıldı. En az 250 bin kişinin bin kişi bölgeden tahliye edildi. Bölgeyi terk edenler arasında Kim Kardashian gibi ünlü isimlerin de olduğu belirtildi.

California yangını Jessica Simpson ın evini teğet geçti!

37 yaşındaki oyuncu Blanca Blanco, felaket esnasında terk etmek zorunda kaldığı evine geri döndü ve büyük bir yıkımla karşılaştı. 

Alevler bazı ünlüleri ise etkilemedi. Yangın, ünlü oyuncu Jessica Simpson ile eşi Eric Johnson'ın yaşadığı 20 milyon dolarlık malikaneyi sarmadı. Yangın, altı yatak odası ve 10 banyosu bulunan malikanenin kapısında söndü.

Blanca Blanco'nun California'daki evi kül oldu!

Kim Kardashian’ın malikanesi alevlerin ortasında kaldı!

 


Geri Dön