26 / 04 / 2024

Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi hayata geçiyor!

Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi hayata geçiyor!

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi' ile ilçenin ekoturizm merkezi haline geleceğini söyledi




Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen 'Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı' çerçevesinde yürütülen 'Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi' ile ilçenin ekoturizm merkezi haline geleceğini söyledi. Kanyonları ve yamaç paraşütüne uygun 2 bin 140 metrelik Yaylacık Dağı ile ilçenin adını dünyaya duyurmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Arslan, yerli ve yabancı turisti bölgeye çekerek yatırım imkanları ile gençlere iş istihdamı sağlamak istediklerini söyledi.  


"İlçenin kaderi değişecek" 


Denizli'ye 130, Fethiye'ye 80 kilometre mesafede olan Çameli'nin Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile ekoturizmle dünyaya açılacağını aktaran Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Yeni Asır'ı ziyaret ederek Bölge Haberler Müdürü Ali Kayadibi ile görüştü. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, GEKA destekli önemli projelerin hayata geçirilmesi ile Çameli'nin kaderinin değişeceğini söyledi. Çameli Ekoturizm Altyapı Geliştirme Projesi ile ilçeye 10 taş ev, 1 ön büro ofisi, 1 restoran ve kafe, 1 hamam, 1 sauna, 1 güzellik merkezi (SPA) bir de açılıp kapanabilir yüzme havuzu yapılacağını açıklayan Başkan Arslan, hayata geçirilecek projelerle ilçenin yayla turizmi ve ekoturizme kazandırılacağını söyledi. 



Yeni Asır


Geri Dön