28 / 03 / 2024

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor .



Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor. 268 rakımlı Çamlıca Tepesi'ne yapılacak Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 6 Ağustos tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından temeli atılan caminin bir ay içinde beton zemini oluştu. Metrelerce kazılan toprağa dökülen tonlarca çimento ve demirin üzerinde yükselen zemin, Çamlıca Tepesi'ndeki caminin de ilk işaretini verdi.
ONLARCA KAMYON ÇALIŞIYOR
Diğer katların çıkılması için çalışmalar sürerken, toprak alanda ise düzenleme çalışmaları sürüyor. Hafriyat ve çevre düzenleme çalışmaları için inşaat alanında onlarca kamyon çalışıyor. Caminin yapımını üstlenen İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri, konuyla ilgili bilgi vermekten kaçınırken, caminin 3 yılda bitirileceğini kaydetti.


Habertürk

Geri Dön