25 / 04 / 2024

çamlıca Koru Villaları'nın inşası devam ediyor!

çamlıca Koru Villaları'nın inşası devam ediyor!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Erkan şžirketler Grubu bünyesindeki Erkan İnşaat Aşž, İstanbul çamlıca'da çamlıca 210, Büyük çamlıca Villaları, çamlıca Koru Villaları ve Yeni çamlıca Evleri'nin inşasını sürdürüyor.  



İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Erkan şžirketler Grubu bünyesindeki Erkan İnşaat Aşž, İstanbul çamlıca'da çamlıca 210, Büyük çamlıca Villaları, çamlıca Koru Villaları ve Yeni çamlıca Evleri'nin inşasını sürdürüyor. Zeytinburnu'ndaki Seaport projesinin de ortaklarından olan Erkan şžirketler Grubu, önümüzdeki dönemde yeni projelere hazırlanıyor.


Yaklaşık 31 yıl önce temelleri atılan Erkan şžirketler Grubu, bünyesinde inşaat, madencilik, turizm ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren altı ayrı şirketi barındırıyor. Grubun amiral gemisi ise Erkan İnşaat Aşž. şžirket, bugüne kadar İstanbul'un değişik semtlerinde 400 e yakın konut, 24 adedi Kuşadası'nda olmak üzere   51 müstakil lüks villa, iki iş merkezi ve bir de tarihi eser yenilemesi projelerine imza attı. Halen çamlıca'da 10 adet lüks villa inşaatı ile 10 bloktan oluşan 40 dairenin inşaat çalışmalarını sürdüren. Erkan İnşaat'm bağlı olduğu Erkan şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan ile projelerini konuştuk.

Emlak Mortgage: Erkan inşaat'm kuruluş öyküsü nasıl şekillendi
Mehmet Emin Erkan: Erkan şžirketler Grubu'nun temelleri 1980'li yıllarda inşaat faaliyetleri ile atılmaya başlandı. 30 yılı aşkın süren faaliyetleri sürekli olarak devam etti. Bugün ise başta inşaat sektörü olmak üzere madencilik, turizm ve danışmanlık alanlarındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Biraz da halen sürmekte olan inşaat projeleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz
Erkan: Devam eden projelerimiz arasında ise çamlıca 210, Büyük çamlıca Villaları, çamlıca Koru Villaları ve Yeni çamlıca Evleri yer almakta. İnşaat süreçleri devam eden bu projelerin satışları da devam ediyor. Ayrıca İstanbul Seaport Projesi'ne de bu yıl başlamayı planlıyoruz. Projeyle ilgili birçok yabancı şirket yatırım yapmak için ilgileniyor şuanda talepleri değerlendirme aşamasındayız. şžu anda bu talepleri değerlendirme aşamasındayız. 30 bin kişinin istihdam edileceği projenin ülkemiz turizmine çok büyük katkısı olacaktır.

Tamamlanmış olan projeleriniz hangileri
Erkan: Selenium Panorama, L'ist İstinye Suites ve İstanbul Seaport gibi projelere ortak olan Erkan İnşaat'ın tamamlanan İstinye Villaları, çamlıca Villaları ve Kuşadası Leb-i Derya Konakları olmak üzere üç adet villa projesi, çamlıca Konutları, Salacak Konutları ve şžamandıra Konutları gibi yine pek çok konut projesi ve restorasyon çalışmaları mevcuttur.

Ekonomist/Mortgage


Geri Dön