28 / 03 / 2024

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: Ege Yapı

Proje: ÇamlıYaka Konakları

Ege Yapı, Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplamaya başladı.   Çam ormanlarının yanı başında müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden oluşacak projede fiyatlar metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. 



Ege Yapı yeni projesini İstanbul Çekmeköy’deki yeşiller içerisinde inşa etmeye hazırlanıyor. Ön talep toplanan proje 19 bin 46 metrekare inşaat alanına sahip. 

11 blokta 66 bağımsız birimden oluşan ÇamlıYaka Konakları'nda ticari alanlar da bulunuyor. İki yılda teslim edilmesi öngörülen projede “kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak” sloganıyla ön talep toplanıyor.

ÇamlıYaka Konakları müstakil bahçeli ve teraslı evlerden meydana geliyor. Birimlerin az katlı olarak tasarlandığı ÇamlıYaka Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

ÇamlıYaka Konakları'nda ödemeler şirket bünyesinde 24 ve 36 ay vadeli olarak yapılıyor. 
 

 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!
 

H. İnanç Kabadayı: “Lüks site hayatını, villa konforundaki evler yaşamak isteyenler için doğru adres”
Çekmeköy’deki yeni projesini değerlendiren  Ege Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şunları söyledi: 

“Ege Yapı olarak açıkladığımız yatırımlar zincirinin bir halkasını daha duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. %75’lik yeşil alanıyla Çekmeköy, hızlı ve planlı bir şekilde kentleşen ancak İstanbul’un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerinden biri olarak göze çarpıyor. Yatay yapılaşma ile birlikte yüksek yoğunluktaki ormanların getirdiği huzur ve sağlıklı yaşam şehirden uzaklaşmadan doğaya yakınlaşmayı sağlıyor. Çekmeköy, mevcut metro hattı ve üçüncü köprüye yakınlığı ile çok farklı lokasyonlarda çalışan, yaşam kalitesine önem veren insanlar tarafından tercih edilen bir ilçe olarak dikkat çekiyor. Çekmeköy’ün hem yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için çok doğru bir yer olduğuna inanıyoruz. Ön talep topladığımız ve yakın zamanda satışına başlayacağımız yeni projemiz; çam ormanlarının yanı başında, Çekmeköy’ün merkezinde, çok özel bir konumda. Yeni hayata geçecek metro hattına yakın mesafesiyle ÇamlıYaka Konakları, şehrin içinde karmaşıklığın dışında lüks bir yaşam sunacak. Lüks site hayatını villa konforundaki evlerde yaşamak isteyenler için en doğru adres olacak ÇamlıYaka Konakları ile, bahçe kullanımlı ve geniş teraslı evlerin bulunacağı gerçek bir yaşam projesini hayata geçireceğiz.”

 

ÇamlıYaka Konakları’nda ön talep toplanıyor! Yeni proje!


Tel: 444 5 343 
Web: http://www.egeyapi.com/proje-detay/gayrimenkul-projeleri/on-talepteki-projeler/camliyaka-konaklari.html


projeye sor



Geri Dön