28 / 03 / 2024

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.



ERA Gayrimenkul Türkiye’nin geleneksel etkinliği CampERA, bu yıl 19-21 Aralık tarihlerinde Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirildi. Türkiye’den ve yurtdışından sektör uzmanlarını ağırlayan ‘CampERA’da ‘Müşteri Memnuniyeti, Maksimum Üretkenlik, Bilgi Çağında Liderlik,  Recruiting ile Büyüme, Brokerlığın Mistik Boyutları konuları ele alınırken ERA Gayrimenkul Türkiye’nin 2017 Hedefleri, vizyonu hakkında katılımcılara bilgiler verildi. 


Yurtdışından gayrimenkul sektöründen ve dünyadaki en başarılı ERA franchise’larının sahiplerinden Türkiye’deki örnek girişimcilere, Türkiye’deki ERA Broker’larından kişisel gelişim mentorlarına çok sisteminin işleyişi hakkında da roker’lara bilgi verildi.


Katılımcılar, ‘ERA Türkiye Referral Forum’da stand açarak 3 gün boyunca portföylerini projelerini, bölgelerini tanıtarak ilişki geliştirdiler. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun da katıldığı ‘CampERA 2016’da, ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan’ın yanı sıra Yunanistan’dan ünlü gayrimenkul eğitmeni Kostantinos Bakas, ERA USA Texas Elpaso Brokerı  Douglas Van Nortwick, Mr. Kumpir kurucusu ve Krispy Kreme Genel Müdürü Halit Uğur Kesemen, Smart Kariyer Eğitimleri Kurucu Ortağı Rengin Akkemik gibi önemli isimler yer aldı.

Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisini Bağdat Caddesi’nde 400 m2'de kurarak birçok alanda eğitim veren ERA, yine sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’ hizmetlerinin de dahil olduğu güçlü eğitim modelini de geliştirmişti.


Ayrıca farklı şehir ve lokasyonlardan gelen Brokerlar’ın network yapma fırsatı bulduğu ‘IntERActive Eğitim’ programını da sektöre kazandıran ERA, Bu sayede Broker’larını profesyonel eğitim almış ve yüksek kalitede hizmet veren kişiler olarak yetiştiriyor.




Geri Dön