19 / 04 / 2024

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.



Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatını gezip, yetkililerden bilgi aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bina içerisinde yapılacak düzenlemeler, yerleşim planları ve genel çalışmaların ilerleyişi hakkında bilgi aldı. 

Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası inşaatı hakkında konuşan Başkan Gökhan, çalışmaların hızla sürdüğünü dile getirdi. Gökhan, "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi inşaatımızın son durumu ile ilgili bilgi almak için buradayız. Şu anda cephe kaplamaları ile ilgili çalışmalar başladı. Onların aparatları takıldı. Daha sonra kaplama malzemeleri gelecek ve montajına başlanacak. Cephe kaplaması ile ilgili çalışmalar böylelikle devam ediyor" diye konuştu.

Binadaki dış cephe çalışmalarının yanı sıra içeride de çalışmaların sürdüğünü ifade eden Gökhan, "İçeride ise ışıklandırma ve aydınlatma çatısının çerçeveleri monte edilip, daha sonra da camları takılacak. Şaplar tamamlanmış durumda, asansör montajı ise devam ediyor. Dolayısı ile normal program içerisinde, her biri birbirini takip eden bir düzen içerisinde imalatımız devam ediyor. Şu anda her hangi bir aksama söz konusu değil. Ama tabi malzemenin siparişi, temini ve yapımı zaman alıyor. Tabi bu çalışma bir betonarme çalışması gibi değil. Yeni ölçüler almak için her biri bir diğerinin bitmesini bekliyor. Malzeme siparişleri geldikçe, ölçüler tamamlandıkça, hızlı bir biçimde montajları yapılıyor. İnşaat normal sürecinde devam ediyor. Elbette ki, ekonomik nedenlerden dolayı mal temin etmekte de, sipariş almakta da müteahhitler zorlanıyor. Bu nedenle biz de bu işlerin gecikmeden yapılması için destek veriyoruz. İnşallah her hangi bir aksama olmadan inşaatımız tamamlanacak” dedi.


Geri Dön