16 / 04 / 2024

Canik Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satıyor

Canik Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satıyor

Samsun Canik Belediyesi kendi mülkü olan akaryakıt istasyonu arsasını satıyor



Samsun Canik Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait Akaryakıt+LPG istasyonu yeri olarak imar planlarına işlenen 1.40 emsalli 3 bin 571 metrekare büyüklükteki arsayı satışa çıkardı. Tahmini bedeli 2 milyon 996 bin TL.  olan arsa için 89 bin 880 TL geçici teminat tayin edildi. İhale 28 Temmuz 2010 Çarşamba günü Saat 14.00´te yapılacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

----
Samsun Canik Belediyesi akaryakıt istasyonu arsası satıyor
Samsun Canik Belediye Başkanlığı, Merkez Dereler´de yer alan imar planında akaryakıt ve LPG istasyonu yeri olarak belirlenen 3 bin 571,74 metrekare alana sahip olan arsa niteliğindeki taşınmaz, kapalı teklif usulü ile satılacak.

Muhammen bedeli 2 milyon 996 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 89 bin 880 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale Şartnamesi, mesai saatleri içinde Samsun Canik Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilecek olan işin ihalesi, 28 Temmuz 2010 tarihinde saat 14.00´te Canik Belediye Başkanlığında kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.
AA


Geri Dön