26 / 04 / 2024

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY

Proje: Cubes Ankara

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...



420 dairyee yer verilen  Cubes Ankara  projesinde ofis ve dükkanlara da yer veriliyor. Projede tasarlanan 1+1, 2+1 ve 2,5 daireler isteğe bağlı olarak 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak genişletilebiliyor. 


Teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanan Cubes  Ankara  projesi 20 bin metrekare alana sahip. Ankara Çankaya'ya bağlı Çukurambar'da yükselen proje 26 ve 32 katlı iki bloktan oluşuyor. 
 
Çankaya Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için ayrıldı.
 
Cubes Ankara Evleri'nde; yoga house, spor alanları, çocuk oyun alanları, sonsuzluk havuzu, otopark, konser, sinema, tiyatro, konferans alanları gibi olanaklar da olacak. 

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!
Cubes Ankara fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor. Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzası taşıyan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.  
 
Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara
 
Tel: 444 22 87
Web: http://www.cubesankara.com.tr
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön