23 / 04 / 2024

Çankaya Eymir Panorama satış ofisi!

Çankaya Eymir Panorama satış ofisi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Eymir Panorama

Çankaya Eymir Panorama satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Yapı projesi Eymir Panorama'da ev fiyatları 330 bin 700 TL'den başlıyor...




Ankara Çankaya ilçesine bağlı Oran'da yükselen  Eymir Panorama  projesi  Sinpaş Yapı  imzasını taşıyor. Sinpaş Eymir Panorama projesinde 1+1'den, 7,5+1'lere kadar daireler yer alıyor.


Eymir Panorama Çankaya projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 oranında indirim yapılıyor. Eymir Panorama projesinde daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor.


Çankaya Eymir Panorama satış ofisi ile 444 1 974'ü arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sinpaş Eymir Panorama projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor.


Eymir Panorama Çankaya projesinde peşinatsız ödeme imkanının yanı sıra 1 ay öde 1 ay ödeme ve yüzde 50'sini 18 ay sonra öde seçenekleri de sunuluyor.


Eymir Panorama projesinde 1+1'lerin fiyatları 330 bin 700 TL'den, 2+1'lerin fiyatları 446 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Eymir Panorama projesinde fitness, sauna, marina meydanı, marina caddesi, çocuk eğlence alanları, spor alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Çankaya Eymir Panorama satış ofisi!

Adres: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran – Çankaya / Ankara


Çankaya Eymir Panorama satış ofisi

Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpaseymirpanorama.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön