19 / 04 / 2024

Canlı yayında tek tek açıkladı! İşte Ocak zammı sonrası en düşük memur ve emekli maaşı... Hemen bakın...

Canlı yayında tek tek açıkladı! İşte Ocak zammı sonrası en düşük memur ve emekli maaşı... Hemen bakın...

Memur ve emekli Ocak zammı için net rakamlar son iki enflasyon sonrası tamamen belli olacak. Genç, yaşlı, kadın, erkek milyonlar yeni maaş hesaplamasına başlarken geçtiğimiz 2023 Ocak zammı için yeni bir açıklama geldi.



"Emekli zammı ve memur zammı ne kadar olacak?" sorusuna cevap arayanlar için refah payı hariç 10 bin 849 TL iddiası ortaya atıldı. İşte en düşük emekli maaşı ile yeni memur maaşları hesabı için yapılan o hesaplama...

Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, canlı yayınlanan bir televizyon programına katılarak oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memur ve emekli maaşlarına yapılabilecek zam oranlarına ilişkin tahmini rakamları paylaşan Erdem, “Merkez Bankası bazı zamanlar piyasa katılımcıları anketi yapıyor. Bu, Merkez Bankası'nın beklentisi değil, tümüyle piyasadaki ekonomistlerle yapılan bir anket. Bu anket sonuçlarına bakılınca küçük bir artış olmuş, 67'den 68'e çıkmış” dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön