26 / 04 / 2024

Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim?

Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Devremülk olarak tasarlanan Bayrampaşa Caprice Gold projesinde saray odaları ve kral daireleri bulunuyor...




Caprice Gold İstanbul Avrupa yakasında Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.  Caprice Gold  İstanbul projesi devremülk olarak tasarlandı. Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Bayrampaşa Caprice Gold İstanbul projesi  Jetpa Holding  tarafından inşa ediliyor. Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesinde 300 adet saray odası, 234 adet özel saray odası ve 14 adet kral dairesi bulunuyor.


Bayrampaşa Caprice Gold İstanbul projesinde odaların alanları 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor. Bayrampaşa Caprice Gold İstanbul projesi 26 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor.



Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim?


2013 yılının sonunda bitirilmesi planlanan Caprice Gold İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının başı olarak cevap veriliyor. Caprice Gold Bayrampaşa tanıtım ofisi ile 444 44 25 numaralı telefonu arayarak görüşebilirsiniz.


20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Bayrampaşa Caprice Gold İstanbul projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Caprice Gold İstanbul nerede?

Caprice Gold İstanbul adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Caprice Gold İstanbul iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön