16 / 04 / 2024

Cardin Mobilya, 15. mağazasını Saraybosna'da açtı!

Cardin Mobilya, 15. mağazasını Saraybosna'da açtı!

Türkiye yapılanması sonrası yurtdışına açılan Cardin Mobilya, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa pazarındaki payını büyütmeye devam ediyor. Cardin Mobilya, 15.mağazasını Bosna Hersek 'de    açarak yurtdışı yatırımlarına devam etti...



Türkiye yapılanması sonrası yurtdışına açılan Cardin Mobilya, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa pazarındaki payını büyütmeye devam ediyor. Avrupa 'nın merkezi Brüksel ve Azerbaycan Bakü mağazasında hizmet vermeye başlayan Cardin Mobilya, geçtiğimiz günlerde 15.mağazasını Bosna Hersek 'in Başkenti Saraybosna 'nın Stadion Grbavica bölgesinde açarak yurtdışı yatırımlarına devam etti.  

800 metrekare kapalı alana sahip Saraybosna mağazasının açılışında bir konuşma yapan Cardin Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Teker, Avrupa 'da satış ağının gelişmesi için Saraybosna mağazasının açılışının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Teker, Bosna-Hersek 'te bulunmalarının ayrıca tarihi bir anlamı olduğuna da dikkat çekti. Son dönemde Türkiye 'nin açılımlarıyla vizesiz seyahatin iki ülke ticaretini olumlu yönde etkilediğini belirten Eyüp Teker, bu sebepten önümüzdeki yıllarda Avrupa 'da daha çok büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Cardin Mobilya Saraybosna mağazasının bayiliğini üstlenen Seyit Halıcı ise, mağazayı açma amacının Saraybosna halkına kaliteli mobilya satmak olduğunu ifade etti. Halıcı, bir evin bütün ihtiyaçlarını mağazada bulundurma amacında olduklarını ifade etti.

Cardin Mobilya'nın hikayesini de anlatan Eyüp Teker, 'Eskişehir'de 2005 yılında kurulduklarını, 30 bin kapalı, 100 bin metrekare açık alan üzerinde, entegre bir tesis olarak mobilya pazarına girdiklerini, Türkiye genelinde halen 450 satış noktası ve 60'ın üzerinde showroomları bulunduğunu söyledi.

 


Geri Dön