25 / 04 / 2024

Carousel'den kiracıya destek!

Carousel'den kiracıya destek!

CAROUSEL Alışveriş Merkezi, ekonomik krizin etkilerini gün geçtikçe daha güçlü hisseden kiracılarına destek olabilmek amacıyla sabit kur ayarlaması yaptı.



Türkiye'deki birçok alışveriş merkezi (AVM) kiracılarının krizden dolayı `kirada indirim talebi' reddedilirken, Carousel yetkilileri, destek amacıyla kira bedelini (1 ABD Doları karşılığı) 1.250 YTL'ye sabitlediklerini duyurdu. Carousel AVM yönetimi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

2001 KRİZİNDE DE AYNISINI YAPTIK

Açıldığımız 1995'ten bugüne kadarki 13 yıllık sürede, benimsediğimiz felsefe; kiracılarımız ve tedarikçilerimizle"kazan-kazan" ilişkisini koruyarak, güçlendirmek olmuştur. Diğer AVM yönetimlerinin aksine, ortak gider payını(havalandırma-ısıtma-güvenlik-temizlik-ortak alan elektriği-tanıtım-organizasyon, vb.) hiçbir şekilde kiracılarımıza yansıtmayarak sunduğumuz katkı ile öncü bir politika izlemekteyiz. Ülkemizde 2001 yılında yaşanan ekonomik krizde ise, kiracılarımıza düşük döviz kur uygulamasıyla ödeme kolaylığı sağlanmıştır. Carousel Alışveriş Merkezi olarak zor zamanda yolumuza emin ve sağlam adımlarla yürüyebilmek, değerli kiracılarımızın bu olumsuz dönemi atlatmalarına yardımcı olmak amacıyla 2001 yılında uyguladığımız gibi, sabit kur ayarlamasını yapmış bulunmaktayız.

Akşam

Geri Dön