25 / 04 / 2024

Carrefour Bursa AVMye 40 milyon dolarlık yeni ek bina!

Carrefour Bursa AVMye 40 milyon dolarlık yeni ek bina!

Bursada, 2001de hizmete giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezinin (AVM), 40 milyon dolara mal olan yeni ek binası, törenle hizmete açıldı



Avrupanın önemli Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Gruplarından Aeriumun Türkiye Başkanı Antony Khoi, törende yaptığı konuşmada, AVMnin açıldığı günden bu yana Bursalıların yoğun ilgisi ile karşı karşıya olduklarını söyledi.

Khoi, bu ilgiye kayıtsız kalmama adına projenin gelişimine çok önem verdiklerini vurgulayarak, 10 ay gibi kısa bir sürede, 40 milyon dolarlık bir yatırımla 20 bin metre karelik yeni bir bölümü hizmete açtıklarını kaydetti.

Vanda Türk Kızılayı ile birlikte Psiko Destek Merkezi adı altında, özellikle depremzede çocuk ve kadınlara yönelik bir merkez açtıklarını belirten Khoi, aynı zamanda Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneğinin (AYD) Sosyal Sorumluluk Komitesi Başkanı olduğunu anımsattı.

Khoi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Türk Kızılayına her zaman destek vereceklerini bildirdi.Törene, Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey katıldı.

AA


Geri Dön