19 / 04 / 2024

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....



CarrefourSa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satış işlemlerinin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

CarrefourSa mülkiyetinde bulunan İstanbul Maltepe'de yer alan, Alışveriş Merkezi, Süpermarket, Depo ve Ofis nitelikli taşınmazların, Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satışına ilişkin işlemler dün (28 Haziran 2018) itibari ile tamamlandı.
 
CarrefourSa Maltepe'nin satışından 835 milyon TL+KDV gelir elde edilecek. Bu gelirle de şirketin borç seviyesi azaltılacak. 

CarrefourSa Maltepe'nin TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından hazırlanan raporuna göre değeri 834 milyon 20 bin TL+KDV olarak açıklanmıştı. 

Bakırköy Gayrimenkul'ün söz konusu alanı nasıl değerlendireceği ise henüz açıklanmadı. 

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul ün!

CarrefourSa'nın KAP açıklaması: 
Şirketimiz tarafından 14.05.2018 tarihinde yapılmış, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi akdedilmesi konulu Maddi Duran Varlık Satımı bildirimine konu olan; Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, N 67, Maltepe/İstanbul'da yer alan, ilgili Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Gülsuyu Mahallesi, G22-A-09-D-2-A pafta, 16212 ada, 11 parsel, A, B, C Bloklarda yer alan 1. ve 2 bağımsız bölüm numarası ile kayıtlı, Alışveriş Merkezi, Süpermarket, Depo ve Ofis nitelikli taşınmazların, Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satışına ilişkin işlemler bugün (28.06.2018) itibari ile tamamlanmıştır. 
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön