16 / 04 / 2024

Castrol İMDER'in İş Makineleri Kongresi'ne katılıyor!

Castrol İMDER'in İş Makineleri Kongresi'ne katılıyor!

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol, İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak...



Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol İMDER tarafından 19-20 Eylül tarihlerinde İstanbul Pendik Green Park otelde gerçekleşecek Uluslararası İş Makineleri Kongresi’nde katılımcı olarak yer alacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün katılımlarıyla açılışı yapılacak Kongre kapsamında paneller ve paralel oturumların yanı sıra bir fuar alanı da kurulacak. Kongre ve fuar kapsamında inşaat sektörünün yüzünü güldürecek yepyeni bir çözüm paketinin de lansmanını gerçekleştirecek olan Castrol ‘Değer Yaratan Çözümleri’ni bir arada topladığı yeni hizmetiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek.   


İnşaat sektörünün önde gelen oyuncularının buluşacağı İMDER kongresi ve fuarı öncesinde açıklamada bulunan Castrol Türkiye ve Hazar Bölgesi Direktörü Kerim Kermen, kazandıran hizmet anlayışıyla madeni yağ pazarındaki öncü ve lider konumlarını pekiştirdiklerini belirtti. İnşaat sektörünün büyüyen Türkiye’de lokomotif vazifesi gördüğünü belirten Kermen, kongre kapsamında lansmanını gerçekleştirecekleri yeni çözüm paketiyle inşaatçıların daha uzun ekipman ömrü, daha uzun bakım aralığı, düşük maliyet, yüksek verimlilik ve performans gibi beklentilerine çözüm sunacaklarını vurguladı. Kermen, “Özellikle birden çok şantiyesi bulunan büyük iş makinesi parkına sahip firmalara sunacağımız bu yeni çözüm paketimiz sayesinde alanlarında uzman mühendis ekibimiz inşaatçıların karşılaşabileceği sorunları ve fırsatları yerinde belirliyor olacak. Böylelikle iş makinelerinde ve ekipmanlarda meydana gelebilecek problemler yerinde ve zamanında tespit edilecek. Dolayısıyla toplam bakım maliyetleri hatırı sayılır oranlarda azalacak. Castrol Türkiye olarak ‘Yağın Ötesinde’ kazandıran bir hizmet politikası sergilemeye devam edeceğiz” dedi. 



Geri Dön