16 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediye Meclisimizin 2019 yılı Ekim ayı toplantısının 1. Birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda 12 gündem maddesi konuşuldu.



Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Ekim ayı toplantısının 1. Birleşimi  07/10/2019 Pazartesi günü Saat:10.30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediye Meclisi, Başkan Mesut Üner Başkanlığında 2019 yılı Ekim ayı toplantısı gündem maddelerini konuşmak üzere toplandı. Başkan Mesut Üner tarafından hayırlı uğurlu olması temennileriyle açılan mecliste; gündem maddelerinden birincisi olan “Boş kadro derece değişikliği” ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.  
2. Gündem maddesi: “Neşet ERTAŞ Parkının isim değişikliği” ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
3. Gündem maddesi: Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün  “Görev ve Çalışma Yönetmeliği” ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.
4. Gündem maddesi: Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün “Görev ve Çalışma Yönetmeliği” ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.
5. Gündem maddesi: “Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım” ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
6. Gündem maddesi: “İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 32 ada 8 nolu parselde bulunan tescilli eserin restorasyon projesi uygulama işi” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
7. Gündem maddesi: “İlçemiz Karacaköy Mahallesi 1636 nolu parselde bulunan tescilli eserin restorasyon projesi uygulama işi” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
8. Gündem maddesi: “İlçemiz Subaşı Mahallesi 141 ada 2 nolu ile ilgili Proje Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile kabul edildi.
9. Gündem maddesi: “Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet damperli kamyon alımı” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 
10. Gündem maddesi: “Belediyemiz 2020-2024 Yılı Stratejik Planı” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 
11. Gündem maddesi: “2020 Yılı Hazırlık Bütçesi ve İzleyen 2 yıl Bütçe Tahminleri ile 2020 Yılı Performans Programı ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 
12. Gündem maddesi: “Belediyemiz 2020 Yılı Ücret Tarifelerinin görüşülmesi” ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 
Ekim ayı meclis toplantısı gündem konularının görüşülerek karara bağlanması sonrasında Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner'in ve AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti Grup sözcülerinin gündem dışı söz alarak Ekim ayı içerisinde yer alan özel günleri kutlamalarıyla devam etti. 

Çatalca Belediye Meclisi, komisyona havale edilen maddelerin yeniden konuşulması için 11 Ekim 2019 Cuma saat 16.00’da toplanmak üzere sona erdi.


Geri Dön