20 / 04 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu bugün gerçekleştirildi.




Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Çatalca Belediye Meclisi'nin Eylül ayı oturumu, yapılan yoklamanın ardından gündeme alınan 7 maddenin okunması ile başladı.

Gündem maddeleri şu şekilde:

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, gündemin ilk maddesi olan, “ Mülkiyeti Belediyemize ait yatırım gerektirecek alanların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca 10(on) yılı geçmemek şartıyla, 5393 Sayılı Kanunun 18/e maddesine göre kiraya verilmesi ile ilgili” Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

2. gündem maddesi, “ Mülkiyeti Belediyemize ait Kaleiçi Mahallesi 139 ada 11 parsel numaralı taşınmazın İstanbul Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğüne devri” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oylanarak oy birliğiyle kabul edildi.

“ BELTAŞ İşletmecilik San. Tic. A.Ş. nezdinde bulunan Belediyemize ait ortaklık payının Beşiktaş Belediye Başkanlığına hibe edilmesi” ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi olan 3. gündem maddesi yapılan oylamanın ardından oy birliği ile kabul edildi.

4. gündem maddesi olan “ Adalar Belediye Başkanlığı'na ayni yardım yapılması” ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü'nün teklifi görüşülmek üzere oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

“ İlçemizde ismi bulunmayan Parkların isimlendirilmesi” ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün teklifi oy birliği ile İmar ve Hukuk Komisyonlarına sevk edilirken, 6. gündem maddesi olan, “1/1000 ölçekli Oklalı Mahallesi Uygulama İmar Planı ile ilgili” Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi ve yedinci gündem maddesi “1/1000 ölçekli Yaylacık Mahallesi Uygulama İmar Planı” ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü'nün teklifi, oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, 17 Eylül’de başlayacak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının öğrencilere, ailelerine ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı ilk oturumu komisyonlardan gelecek konuları görüşmek üzere 07 Eylül 2018 Cuma günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.


Geri Dön