28 / 03 / 2024

İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı ilk toplantısını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirdi.




İskenderun Belediye Meclisi Eylül ayı ilk toplantısını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirdi. Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek,”1 Eylül Dünya barış gününü kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizler ülkemiz için milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bu millet fırsat vermez. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerini bir kez daha rahmetle anıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İskenderun’un gelişmesi kalkınması noktasında her türlü öneriye fikre açığız.” dedi.


Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından, gündem maddeleri görüşüldü.


Gündeme bulunan;


1-Üyesi bulunduğumuz Türk Dünyası Belediyeler Birliğinden Belediyemizin üyeliğinin iptali ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifi, oy çokluğu ile,


2-Üyesi bulunduğumuz Tarihi Kentler Birliğinden Belediyemizin ayrılması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi, oy çokluğu ile


3-Kentimizin düzenli ve kesintisiz elektrik enerjisinden yararlanması amacı ile 2 adet imar paftasında 4 adet trafo alanıyla ilgili sunulan 1/1ölçekli uygulama imar planının değişikliğinin onanması oy çokluğu ile kabul edilerek karar bağlandı.



İskenderun Belediyesi




Geri Dön