28 / 03 / 2024

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı, Çatalca Belediyesi Meclis salonunda saat 10:30’da gerçekleştirildi...




Çatalca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı yapıldı. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı, Çatalca Belediyesi Meclis salonunda saat 10:30’da yapıldı. Gündemin birinci maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, iki ve üç numaralı gündem maddeleri de İmar Komisyonu’na havale edildi. Çatalca Belediye Meclisi’nin 2. Birleşim toplantısı 6 Mayıs 2016 Cuma günü, komisyonlardan gelecek maddeleri görüşmek üzere yine Çatalca Belediyesi meclis salonunda yapılacak.


 


Öte yandan Çatalca Belediyesi Mayıs ayı Meclis Gündemi şöyleydi:


1- 2015 Yılı Kesin Hesaplarının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.


2- İlçemiz Ferhatpaşa Mahallesi 237 ada 18 nolu parsele ait, 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.


3- Çatalca-Subaşı Yol Güzergahına ait, 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı plan değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.



Çatalca Belediyesi




Geri Dön