26 / 04 / 2024

Çatalca Kiptaş Konutları ödeme seçenekleri!

Çatalca Kiptaş Konutları ödeme seçenekleri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Çatalca Kiptaş Konutları ödeme seçenekleri arasında Kiptaş bünyesinde ya da banka kredisiyle taksitli ödeme imkanları bulunuyor. Çatalca Kiptaş Konutları projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...




Çatalca  Kiptaş  Konutları projesi satışa sunuldu. 2 bin 138 daireden meydana gelen Çatalca Kiptaş Konutları projesinde her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site yönetimi, güvenlik olacak.


Ticaret alanlarının da yer alacağı Çatalca Kiptaş Konutları projesinde 83 metrekare ve 84 metrekare büyüklüğündeki daireler 139 bin 750 TL'den satışa çıkarıldı. Çatalca Kiptaş Konutları 24 ay sonra teslim edilecek.


Çatalca Kiptaş Konutları ödeme seçenekleri!


Çatalca Kiptaş Konutları ödeme planı kapsamında 20 bin TL peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, 19 bin 750 TL, 24 ay sonra teslimlerde veriliyor. Kalan tutar banka kredisiyle ya da Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farksız taksitli olarak ödeniyor.


Çatalca Kiptaş Konutları projesi 6 katlı 180 blok olarak planlandı. Çatalca Kiptaş Konutları projesinde konut satışları daire sayısı kadar yapılacak. Çatalca Kiptaş Konutları projesi Çatalca'nın en üst kısmında Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın noktada inşa edilecek.



Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön