29 / 03 / 2024

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

 Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 



Ascott, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunun ilk 10 katında bulunan 150 üniteyi, “Citadines Nivo İstanbul” markasıyla işletecek. Ascott markalarından Citadines, bu anlaşmayla Türkiye ve İstanbul’a ilk kez giriş yaparken, Citadines Nivo İstanbul yatırımcısına bölge kira ortalamasının üç katından fazla gelir elde etme imkanı sağlayacak. 

Cathay Group ile Singapur merkezli Ascott, Nivo İstanbul Projesi’nde servis rezidans hizmeti verilmesini kapsayan anlaşmayı imzaladı. Ascott markalarından Citadines Türkiye ve İstanbul’a ilk kez giriş yaptı.

Basın Ekspress’deki Nivo İstanbul Projesi’nde gerçekleşen törende imzaları Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Ascott Türkiye, Hindistan, Ortadoğu, Afrika Genel Müdür Yardımcısı Thomas Wee ve NEBA A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary attı. Anlaşmayla Ascott, projenin bir bloğunda ilk 10 katında bulunan 150 ünitede Citadines markası ile servis rezidans yönetimi yapılacak. 


Citadines Nivo İstanbul, 3 kat fazla kazandıracak 

Citadines Nivo İstanbul yatırımcısı, bölge kira ortalamasının üç katına kadar gelir elde etme olanağına kavuşacak. 30 ülkede, 124 şehirde, 8 bin çalışanı ile 70 binden fazla rezidans yöneten ve “Servis Rezidans” segmentinde dünya lideri olan Ascott, bu başarıyı diğer ülkelerde ve şehirlerde uluslararası kurum ve kuruluşlarla yaptığı çerçeve anlaşmaları sayesinde yakaladı. 

Ev sahipleri adına hizmet verilecek 

Citadines, Nivo Istanbul projesindeki üniteler satıldıktan sonra ev sahipleri adına uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti verecek. 


Yatırımcılar tüm hizmetlerden yararlanacak

Bu bölümde yer alan üniteler mobilyalı teslim edilecek. Nivo İstanbul Projesi’nin bu bloktaki diğer katlarında yer alan 194 adet ünite ise bu marka ve hizmetlerinden bağımsız olarak satışa sunuluyor.  

 

 Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

 

Nivo İstanbul için uluslararası onay 

Anlaşmayı değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, şu bilgileri verdi: 
“Kendi alanında dünya lideri olan Ascott’la çalışacağımız için mutluyuz. Böyle uluslararası bir markanın bölgede devam eden birçok yeni yatırım arasında bizim projemizi tercih etmiş olması, projemiz ve sunduğu imkanlar için uluslararası bir onay niteliğinde. Ayrıca projemizin bölgesindeki rekabetten ayrıştığının net ispatı olarak görüyoruz. 


Geri Dön