27 / 04 / 2024

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu, Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli’de yüzme sporunun gelişmesi ve yüzme sporu aktivitelerinin yapılabilmesi için hayata geçirilen yüzme havuzları pek çok sporcunun yetişmesine de katkı sağlıyor. Peyzaj uygulamaları ve tesisat işleri gerçekleştirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanma aşamasına geldi.

 

ÇELİK MONTAJI YAPILIYOR

 

İki blok şeklinde inşa tesis 2 bin 628 metrekare alan üzerine hayata geçiriliyor. Tesis bin 979 metrekare kapalı kullanım alanına sahip. Binada 12,5 çarpı 25 metre ebadında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da mevcut. Hayata geçirilen tesiste ayrıca 6 çarpı 9 metre ebadında bir de çocuk havuzu da bulunuyor.

 

İnşa edilen tesiste antrenör, can güvenlik, sağlık, personel odaları ve soyunma odaları, kafeterya, 100 kişilik seyirci oturma alanı, fitness salonu, plates ve aerobik salonu yer alacak. Binanın tribün ve soyunma odaları kısımlarında da inşa çalışmaları devam diyor.


 


Geri Dön