19 / 04 / 2024

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.



ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'in başlattığı ve 81 ilde 81 satış mağazasının hedeflendiği ‘ÇAYKUR Satış Mağazası’ projesinde üçüncü mağaza Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açılması planlanıyor. İlkini Rize’de Genel Müdürlük binası önünde, ikincisini Giresun’un Tirebolu ilçesinde hizmete açtıkları satış mağazalarının yoğun ilgi ile karşılaştığından bahseden Alim, Rize ve Giresun’daki mağazaların özellikle bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler başta olmak üzere bölge halkı tarafından da büyük beğeni aldığını ifade ederek, tüketicilerin tüm ÇAYKUR ürünlerini geniş bir portföy içerisinde bulabildiği mağazaların ciddi anlamda ÇAYKUR’a kazanç sağladığını açıkladı.

Dünya'dan Necati Tuzcu'nun haberine göre; Kemalpaşa’da 4 ay önce temelini atıp başladıkları çalışmaların kısa süre içinde bitirildiğini ve sonuna geldikleri mağazanın çevre düzenlenmesinin de tamamlanmasından sonra mağazayı gelecek ay içerisinde açmayı planladıklarını anlatan Alim, mağazanın Sarp Sınır Kapısı’na yakın olması nedeniyle de sınır ticaretine katkıda bulunacaklarını kaydetti. Alim, İstanbul’da açacakları satış mağazasının Sarıyer’de Bölge Müdürlüğü önünde kurulacağında n bahsetti.


Geri Dön