26 / 04 / 2024

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...



Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) 3'üncü mağazasının açılışını yaptı.

FLO tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanına açtığı mağazalarla satış ağını her geçen gün genişleten In Street, yurt dışında da büyümeyi sürdürüyor.

In Street, KKTC deki 3 üncü mağazasını hizmete açtı!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, In Street, KKTC Lefkoşa'da açtığı 146 metrekarelik yeni mağazasında dünyaca ünlü markaları Lefkoşalılar ile bir araya getiriyor. Türkiye'nin dört bir tarafında tüketicilerine dünyaca ünlü markaların sneaker ve spor giyim ürünlerini sunan In Street, geniş ürün yelpazesini yurt dışındaki müşterileriyle de buluşturmaya devam ediyor.

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Dockers By Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn, Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi kendi kategorisindeki lider markaların yeni ve cazip fiyatlı modellerini Kıbrıs Lefkoşa'da hizmete açtığı yeni mağazasında müşterilerinin beğenisine sunuyor.

In Street, Türkiye'deki istikrarlı büyümesine ek olarak yurt dışında da büyümeyi sürdürüyor.

 

KKTC'de küçük esnafa kredi ve kira yardımı desteği müjdesi!


Geri Dön