19 / 04 / 2024

In Street KKTC mağazası

In Street KKTC mağazası

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar duyurdu: İnşaatlara sınırlama getirilebilir!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail vatandaşlarının edindikleri gayrimenkullerin hukuki dayanağının bulunmadığını söyleyerek, Girne sahillerinde inşaat yoğunluğuna bağlı olarak sınırlamalar getirilebileceğini aktardı.

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Fidan, ‘MİT ve Dışişleri takipte’ demişti! KKTC’de inşaat sektöründe yabancılara yap-sat yasağı!

KKTC’de inşaat piyasasına son zamanlarda yabancı ilgisinin artması, Kıbrıs Türkleri arasında önce “Fiyatlar yükseliyor. Çocuklarımıza konut alamıyoruz” tartışmalarına, İsrail-Hamas çatışmasıyla da “Yahudiler Kıbrıs’ı satın alıyor” iddialarına neden oldu. Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Asya borsaları Wall Street'in toparlanmasından sonra düşüşe geçti!

Asya-Pasifik piyasaları, Wall Street'teki geniş toparlanmaya ve Moody's'in ABD hükümetinin kapatılmasının dünyanın en büyük ekonomisi için negatif kredi olacağı uyarısına rağmen düşüş gösterdi.

Çin'de emlak sektöründe yaşanan düşüşün yıllarca sürmesi bekleniyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Wall Street'teki ekonomistler, Çin emlak piyasasındaki zayıflığın önümüzdeki senelerde ekonomi üzerinde bir engel olabileceği konusunda uyarılar yaptı.

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Sağlam tarafından kuruldu.

Kripto parası olanlar dikkat! Bloomberg’in anketinde çarpıcı sonuç! Bitcoin daha da düşecek mi?

Wall Street’in anket sonuçları, kripto para piyasasına yönelik beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor. İşte anketin detayları...

Wall Street kripto para dünyasına ayak uydurabilecek mi?

Kripto para borsasına yönelik ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Dünya dijital para birimine ayak uydurmaya çalışırken Wall Street'in tutumu merak konusu oldu. 

Kıbrıs'ta yangından etkilenen bölgelerde konut inşası için kampanya başlatıldı!

KKTC'de Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere yeni konut inşa edilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

In Street KKTC mağazası Haberi

In Street KKTC mağazası

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) 3'üncü mağazasının açılışını yaptı.

FLO tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanına açtığı mağazalarla satış ağını her geçen gün genişleten In Street, yurt dışında da büyümeyi sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, In Street, KKTC Lefkoşa'da açtığı 146 metrekarelik yeni mağazasında dünyaca ünlü markaları Lefkoşalılar ile bir araya getiriyor. Türkiye'nin dört bir tarafında tüketicilerine dünyaca ünlü markaların sneaker ve spor giyim ürünlerini sunan In Street, geniş ürün yelpazesini yurt dışındaki müşterileriyle de buluşturmaya devam ediyor.

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, Dockers By Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn, Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi...